Még forró!
Az előbb készült el Limara receptje alapján ez a kenyér. Már sütöttem a receptjei alapján sajtos bagettet, egyszerű tejfölös kifliket, langallót, eddig minden szuperül sikerült!
Sőt, anyósom (aki eredetileg szakács!) el volt ájulva, a sajtos bagett-től, elkérte a receptet és szinte naponta süti:))
A kenyér most készült először. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lett! Az illata nagyon jó!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hmmm...szinte érzem!
VálaszTörlésÉs min sütötted? Simán egy tepsiben? Vagy azon a rácson? De akkor hogy nem "folyt" le róla?
Erre én is kíváncsi vagyok!:)
VálaszTörlésNagyon tetszetősen néz ki, főleg, hogy épp farkas éhes vagyok... :)
Finom is volt:))
VálaszTörlésSimán tepsiben, sütőzacskóban. A rácson csak hűlni hagytam. Limara blogján nagyon-nagyon jó receptek vannak és ami a legfontosabb, hogy változtatás nélkül megsüthető és az eredmény garantált.
Mióta először kipróbáltam, azóta a család fintorogva eszi a boltit:)))
Hmmmm, köszönöm, hogy elmondtad. Az előző blogomban még ott volt a rendszeresen olvasott blogjaim közt Limara. Már el is felejtettem, hogy őszinte legyek, na de most frissítek! :-)
VálaszTörlésHmmm... ez nagyon jól néz ki! :o)
VálaszTörlés